Tjena Stefan!!
Hoppas läget är lugnt.
Slänger in ett chanstips på div.3 matcherna i helgen.

Skälby-Westerås 11-4
Toppmöte som slutar med vinst för Mattssons gäng, Norell gör minst 4 mål. Kan inte se att Skälby släpper första platsen dem skaffat sig.

Virsbo-Kolarbyn 5-7
Derbytätt för ”Norra” lagen, aldrig lätt att åka till Tennis-Dome men jag hoppas vi grejjar detta.

Skogs-VSK Ungdom 8-5
Här kommer Skogs första seger, tyckte dem stod upp bra mot oss då dem körde på två femmor. Isak Björlestrand stor segerorganisatör i denna drabbning.

Köping BoBoll-VIB Ungdom 4-5
Ungtupparna från ”Vässan” springer till slut hem segern, dem vill definitivt vara med i toppstriden. Men dem måste få stopp Anders Ljung om det ska bli vinst.

Kungsör-Knäppmora 9-6
Knäppmora är säkert revanschsugna efter en snöplig förlust mot Skultuna. Men jag tror inte den räcker till mot Kungsör, Robin Jensen kommer göra hattrick.

Mvh Daniel Hjelm

12 reaktioner till “Daniel Hjelm tippar nästa omg i Herr 3:an”

1. Kul Daniel, jag gör ett eget tips här så får vi sem vem som kommer närmst!

Skälby-Westerås 12-2
    Håller inte med om toppmöte utan tror WIBK kommer rasa ner en del i tabellen senare. Enkel vinst för Skälby.

Virsbo-Kolarbyn 4-9
    Efter att ha sett Kolarbyn mot Kings så tycker jag de såg starka ut, tror det blir en relativt enkel seger (om det nu finns såna i tennis dome hehe)

Skogs-VSK Ungdom 6-6
    Tror på en jämn tillställning. Känns lite svår att tippa då jag itne sett lagen i år än.

Köping BoBoll-VIB Ungdom 3-10
    Legenden (Ljung) i all ära, men 2-3 bollar från hans sida kommer inte räcka. VIBU är helt enkelt för snabba och disciplinerade så de vinner lätt trots rutinskillnaden 🙂

Kungsör-Knäppmora 9-4
    Jag tror Kings fått upp ångan nu efter en seg start. Dessutom tror jag det lossnar lite med målskyttet så jag håller med, Jensen drar nog upp 3 baljor i bortre. Knäppmora står nog upp bra först men med ett taggat Kings med fördel av hemmaplan, samtidigt som målen inte riktigt trillat dit i stor skala än, så kommer det lossna för hemmalaget.

2. Spännande spännande:)
    Förresten vinner Köping ikväll mot Sura med 7-5, Turunen, Jaska & Norman gör alla två mål, Barck 1..

3. Virsbo If – Kolarbyn 5-5!
    Kolarbyn gick upp i en 4-1 ledning som Virsbo kämpade ikapp i en inte allt för välspelad match!
    Det var en riktig kämpainsats av Virsbo, bra krigat!
    Domarna tillät lite väl mycket åt bägge håll, det blev ganska hårt spel emellanåt!
    Tack för en god match Kolarbyn!

4. Skälby vann, visserligen mycket knappt, men ändå en vinst… Vi spelade ok i en dryg period men sedan sprang detta div 1- lag (!?!) ifrån oss rejält. Tyvärr orkade vi inte lägga ner ordentligt jobb för att hålla siffrorna nere. 16-3…. =(

5. WIBK, se det positivt! Ni har gjort näst mest mål på Skälby 🙂 men å andra sidan släppt in näst mest… 😉

6. Vi hade Skälby på kroken, vår plan var att ta dom på kondis i tredje perioden. Det sket sig totalt när vi kom på att vi inte hade försäsongstränat och då hade dommaren redan blåst för start av tredje perioden.