Division 2 Herrar

Råby BK – Per-Ols IBF 7-10 (3-5, 4-2, 0-3)

Avstår kommentarer ifrån denna då jag själv deltog som domare.

Rönnby SK – Kungsörs IBK 5-3 (0-0, 1-1, 4-2)

Rönnby segrar i den här matchen tack vare tight försvarsspel och i sista perioden så kan man under några minuter i början avgöra det hela då man går ifrån 1-1 till 4-1. Kungsör verkar för närvarande vara inne i en rejäl cold streak och parkerar för närvarande på sjätte plats i tabellen och kan under söndagen petas ner något pinnhål till beroende på hur det går i övriga matcher. En rolig notis är annars att Rönnby för en gångs skulle såg lite glada ut när de gjorde mål, kika i filmen nedan och stilstudera kaptenen och åldermannen Mathias Holmberg när han avgör med 5-3 i öppen kasse.

Division 1 herrar

Surahammars IBF – IBK Alba 8-7 (1-4, 2-1, 5-2)

Det verkar ha vart stor dramatik i Kättinghallen under lördagen när Sura vände och vann mot IBK Alba ifrån Sandviken. Man ligger under från minut 8 till minut 50 men lyckas ända komma igen och 19.11 in i sista perioden så lyckas bygdens store kämpe Alexander Schlugi peta in vinstmålet 8-7. Den här serien verkar nästan vara jämnar än herrtvåan då alla lag verkar slå varandra och det är väldigt många uddamålsvinster. Det kommer noga att bli en strid ända in i slutet av mars innan vi kan kora en seriesegrare här.

Farsta IBK – Tillberga IK 6-3 (5-1, 0-1,1-1)

Återigen förlorar Tillberga en match på att man inte är med alls i början av matchen. Det är nog dags att se över hur man laddar inför matcherna och vilken inställning man kliver in i första perioden med för nånting går snett någonstans. Jag tror fortfarande Tillberga kan vända på detta men då behöver man ha tillbaka herr Olofsson och man måste få ordning på spelet under matchen inledande 10 minuter.

9 reaktioner till “Lördagens matcher”

1. Linkan du får ju ta och sluta dömma matcher i div. 2 😉 Vi vill ju ha smaskiga detaljer och härliga gliringar från alla matcher!

1. Får väl tacka Knodd för de vänliga orden men kan delvis hålla med Kåre att det inte var min bästa insats som domare i lördags även om din bedömning nog inte riktigt är helt nyanserad.

2. kan så vara,i två perioder var ni riktigt bra,men i tredje var det väl inte det bästa,men tappa allt var kanske att ta i,men ni är ju 2 som dömmer så allt var ju inte bara ditt `fel`.ville inte vara dum utan bara ge min syn på domarmatchen. MVH Kåre